Επιστροφές

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, το προϊόν η τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν.
Οδηγίες επιστροφής

Βάσει νόμου οι επιστροφές θα πρέπει να αποστέλλονται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή προϊόντων επιβαρύνουν το myfocus.gr όταν αποστέλλονται με την συνεργαζόμενη με αυτό, courier. Εξαιρούνται τα προϊόντα που πωλούνται με έκπτωση -50% και πάνω. Αν το πακέτο επιστροφής αποστέλλεται χρησιμοποιώντας μια διαφορετική courier από την συνιστώμενη, όλες οι σχετικές δαπάνες θα είναι ευθύνη του πελάτη. Η νέα αποστολή προϊόντων προς αντικατάσταση προιόντος που επιστράφηκε γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη.Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής τους στο myfocus.gr από την courier.

Οι τρεις τύποι της επιστροφής είναι:

Αλλαγή μεγέθους

Τα προϊόντα μπορούν να ανταλλάσσονται μόνο όταν ένα διαφορετικό μέγεθος ή ένα διαφορετικό χρώμα από τον ίδιο κωδικό προϊόντος είναι διαθέσιμο.

Πιστωση του λογαριασμού σας

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της επιστροφής,το ποσό πιστώνεται στο λογαριασμό πελάτη στο myfocus.gr.

Η πίστωση:

α.Mπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επόμενη αγορά σας στο myfocus.gr.

β.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά σε μια μελλοντική παραγγελία εντός ενός μηνός από την επιστροφή.

γ. Δεν είναι σωρευτική με άλλες πιστώσεις του καταστήματος. Πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο σύνολό της σε μια αγορά που είναι είτε ίση ή μεγαλύτερη από την αξία της.

Επιστροφή χρημάτων

Οι επιστροφές θα πραγματοποιούνται το ταχύτερο από τη στιγμή που έχουν επιστρέψει τα προϊόντα, έχουν ελεγχθεί και έγιναν αποδεκτά από το myfocus.gr. Παραγγελίες που πληρώνονται με τραπεζικό έμβασμα, πρέπει να επιστρέφονται στον αρχικό λογαριασμό.Στην επιστροφή χρημάτων, ο πελάτης χρεώνεται  τα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων.

 

Όροι και Προϋποθέσεις

 

Η ετικέτα ασφαλείας θα πρέπει να είναι ακόμα άθικτη και κολλημένη στα προϊόντα. Τα προϊόντα δεν πρέπει να έχουν φορεθεί, πλυθεί ή τροποποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, και δεν πρέπει να παρουσιάζουν σημάδια χρήσης.Οι σόλες υποδημάτων πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν κανένα σημάδι. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν με όλες τις αρχικές ετικέτες, συσκευασίες και άλλα εξαρτήματα (σακούλες, κρεμάστρες, θήκες κλπ) που παρελήφθησαν. Παπούτσια και άλλα αξεσουάρ θα πρέπει να επιστραφούν με τα αρχικά κουτιά τους, τα οποία δεν πρέπει να καταστραφούν ή να τροποποιηθούν ή να χρησιμοποιηθούν ως εξωτερικό κιβώτιο για την αποστολή. Τα προϊόντα πρέπει να είναι συσκευασμένα στη συσκευασία που παρελήφθησαν.Συμπεριλάβετε την πρωτότυπη απόδειξη/τιμολόγιο μαζί με το επιστρεφόμενο πακέτο.  Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού εμπορεύματος, πρέπει να ακολουθήσετε τις παραπάνω οδηγίες.Το myfocus.gr διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει να αποστείλετε φωτογραφία σχετική με το ελάττωμα ή το πρόβλημα των εμπορευμάτων πριν από την έγκριση της επιστροφής. Όπου είναι εφικτό, το myfocus.gr θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος. Προϊόντα που έχουν οποιοδήποτε σημάδι χρήσης ή φθοράς θα πρέπει να επιστραφούν στον πελάτη. Το myfocus.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί επιστροφή προϊόντος που δεν είναι εγκεκριμένη ή δεν αποστέλλεται σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής που περιγράφεται παραπάνω. Σε περίπτωση μη εγκεκριμένων ή επιστροφών εκτός της ενδεδειγμένης διαδικασίας , τα εμπορεύματα θα επιστρέφονται στον πελάτη στη διεύθυνση αποστολής που αναφέρεται στην αρχική παραγγελία. Αν μια μη εγκεκριμένη επιστροφή γίνεται αποδεκτή, το myfocus.gr θα αφαιρέσει ένα 10% της αξίας της συναλλαγής για την αμοιβή των διοικητικών εξόδων. Για κάθε ζήτημα που δεν αναφέρεται ρητά, υπερισχύει ο ευρωπαϊκός κανονισμός που άφορα τις πωλήσεις εξ αποστάσεως .

SHOPPING BAG 0